مجله
نور و سایه
۱۰ ایده برای طراحی داخلی آشپزخانه

۱۰ ایده برای طراحی داخلی آشپزخانه

آشپزخانه‌ها در خانه‌های امروزی تنها محلی برای پخت و پز نیستند بلکه مرکز زندگیِ روزانه بشمار می‌آیند. جایی که افراد خانواده در آن دور هم جمع می‌شوند و وقت می‌گذرانند، تفریح می‌کنند، غذا می‌خورند و چای می‌نوشند و حتا از مهمان‌های آشنا پذیرایی می‌کنند. در حقیقت در دنیای کنونی آشپزخانه‌ها بخشی از وظایف اتاق نشیمن و اتاق غذاخوری را هم بر عهده گرفته‌اند. به همین خاطر طراحی داخلی آشپزخانه، بخشی مهم از طراحی دکوراسیون داخلی ساختمان محسوب می‌شود. اندرو سووالسکی، یکی از طراحانِ مشهور دکوراسیون داخلی می‌گوید: «طراحیِ موفقِ دکوراسیونِ آشپزخانه، به شما نشانه‌هایی کامل از آن‌چه باید در دکوراسیون سایر اتاق‌ها اتفاق بیفتد می‌دهد».
هماهنگ با این اهمیت، امروزه تولیدکنندگان، انواع بسیار متنوعی از وسایل و تجهیزات آشپزخانه را در سبک‌های گوناگون برای سلیقه‌های مختلف تولید و عرضه می‌کنند. برای انتخابِ اجزاء آشپزخانه، طیف وسیعی از کابینت‌ها، قفسه‌ها، کانترها، صندلی‌ها، تجهیزاتِ نورپردازی و سایر موارد، در همۀ سبک‌های دکوراسیون، از سبک‌های قدیمی تا جدید، از دکورِ مدِ روزِ شهری تا دکورِ خودمانی و دنجِ روستایی، پیشِ روی شما گسترده است. چه قصدتان طراحی داخلی آشپزخانه، متناسب با سایر اتاق‌ها باشد و چه بخواهید با طراحیِ دکورِ آشپزخانه و بر اساسِ آن، بقیۀ فضای خانه را شکل دهید، به هر حال طراحی داخلی آشپزخانه، آینۀ تمام‌نمایی از ذوق و سلیقه و سبکِ شخصیِ شماست.
در این مقاله قصد داریم ۱۰ نمونه از دکوراسیون داخلی آشپزخانه را در ۱۰ سبکِ مختلف، بعنوانِ ایده‌هایی برای الهام گرفتن، به شما معرفی می‌کنیم. هر یک از این ۱۰ ایده می‌تواند پایه‌ای باشد که شما سبکِ شخصی‌تان را بر روی آن بنا می‌کنید تا آشپزخانه‌ای منحصر بفرد طراحی کنید. با ما همراه باشید.

آشپزخانۀ سبک خانۀ کشاورزی (Farmhouse Kitchen)

آشپزخانۀ سبک خانۀ کشاورزی (Farmhouse Kitchen)

آشپزخانۀ سبک خانۀ کشاورزی با حالتی صمیمی و پذیرا، به شما اجازه می‌دهد تا حسِ پیک‌نیک در طبیعت را درست در قلبِ خانه‌تان داشته باشید. سبک دکوراسیون خانۀ کشاورزی، در ابتدای دهۀ ۹۰ میلادی در اروپا و آمریکا پدید آمد. در این سبک، جذابیت‌های طبیعی و روستایی، با سادگی و مینیمالیستی بودنِ سبک مدرن به هم آمیخته می‌شوند تا فضایی آرامش‌بخش و کارآمد خلق کنند. مهم‌ترین نکته در سبکِ خانۀ کشاورزی، استفاده از مصالح و موادِ اولیۀ طبیعی و فراوری نشده است. وقتی از دکوراسیونِ خانه کشاورزی صحبت می‌شود، اولین تصویری که به ذهن خطور می کند ظروفِ مسی و سایر وسایل آشپزخانه است که به دیوارها آویزان شده‌اند یا در قفسه‌ها به نمایش درآمده‌اند. یک لوستر کلاسیک، یک کانترِ جزیره‌ایِ چوبی، بشقاب‌های سفالیِ رنگارنگ، ظروفِ مسی و لوازم آهنی فرفورژه، سبدهای حصیری و گلدان‌های متعدد، از دیگر مواردی هستند که ممکن است در یک آشپزخانۀ سبکِ خانۀ کشاورزی دیده شوند. به این مطلب نیز حتما دقت کنید که با این که عناصری از سبک دکوراسیون مدرن در این شیوه وجود دارد، نباید دکور، اسیرِ مدهای روز شود. وسایل و تجهیزات را ساده، صادقانه و بی‌تکلف انتخاب کنید.

ویژگی‌های سبک دکوراسیون خانۀ کشاورزی

• طراحی کابینت آشپزخانه به سبکِ شِیکر (Shaker Style) سبکی در طراحی داخلی آشپزخانه است که در آن وسایل از چوب ساخته می‌شوند و سادگی و کاربرد در آن عنصرِ اصلی بشمار می‌رود.
• روکش‌های دیوارکوبِ چوبی و شیاردار
• کف‌پوش‌ها و وسایلِ چوبی، میزِ چوبیِ پرداخت نشده، و تیرک‌ها و ستون‌هایی در معرضِ دید
• انباریِ وسیعِ آشپزخانه
• سینکِ ظرفشوییِ جلوبند (Apron Front)
• کاشی‌های سبک مترویی (Subway Tile)

پالتِ رنگِ سبک خانۀ کشاورزی

آشپزخانه‌های سبک خانۀ کشاورزی به رنگ‌های طبیعی و ساده با حسی از ماندگاری گرایش دارند. ترکیب‌های شفاف و واضح سیاه و سفید از جمله انتخاب‌های مورد علاقه در این سبک هستند. همچنین رنگ‌های برآمده از طبیعت و مزرعه و خانه‌های قدیمی (مانند قرمزِ متمایل به قهوه‌ای، آبی متمایل به سبز، خردلی، زردِ کمرنگ و زیتونی) نیز در این سبک به کار می‌روند.

بخوانید: ۵ نکته مهم در انتخاب لوستر برای آشپزخانه

آشپزخانۀ سبک مدرن (Modern Kitchen)

آشپزخانۀ سبک مدرن (Modern Kitchen)

شیک، صیقلی و جذاب. آشپزخانۀ مدرن طوری طراحی می‌شود که تا جای ممکن، منظم و خلوت دیده شود. این سبکِ دکوراسیون، سبکی مینیمالیستی است. سطوحِ صاف و آینه‌وار و وسایل تکنولوژیک، اصلی‌ترین عناصر اغلب آشپزخانه‌های مدرن هستند، و قطعاتِ چوبیِ صیقلی به آنها حسی از لوکس بودن بدونِ اضافاتِ تزیینی می‌دهند. در این آشپزخانه‌ها فرم و ساختار، جای تزییناتِ سطحی را می‌گیرد. صندلی‌های سمبلیک به سبکِ «میانۀ قرن» (Mid Century) یا صندلی‌های کانترِ مدلِ برتولز، اغلب در آشپزخانه‌های کلاسیکِ مدرن استفاده می‌شوند. از نکات بسیار مهمِ دیگر در آشپزخانۀ مدرن، نورپردازی برای ایجاد سایه‌روشن‌هایی‌ست که بر اثر زاویه‌های گوناگونِ تابشِ نور ایجاد می‌شوند. در این سبک از طراحی داخلی آشپزخانه، انواع نورهای کاری نیز در بخش‌های گوناگون، متناسب با کاری که بناست در آن بخش انجام شود، نصب می‌شوند. چراغ‌های LED زیر کابینت‌ها از این دسته نورها هستند.

ویژگی‌های سبک دکوراسیون مدرن

• کابینت‌های بدونِ قاب با درهای تخت
• دیوارپوش‌های صیقلی از جنسِ سنگ، شیشه و موادِ مشابه
• شیرآلاتِ حداقلی از جنسِ نیکل یا کرومِ صیقل خورده
• چراغ‌های آویزیِ ساده یا چراغ‌های توکار و نورپردازیِ یکدست
• استفاده از سطوحِ بتنی پرداخت شده بعنوانِ کف‌پوش، رویۀ کانتر و حتا دیوارپوش

پالت رنگِ سبکِ مدرن

تمرکزِ سبکِ مدرن طراحی داخلی آشپزخانه، بر معماری است. بر همین اساس در چنین آشپزخانه‌ای گرایشِ رنگی به سمتِ سفیدِ یکدست، طیف‌های رنگیِ خنثا و سیاه است. اگر در ترکیبِ رنگیِ آشپزخانۀ مدرن، رنگ‌های روشن‌تر و زنده‌تر دیده شوند، متعلق به تجهیزات و وسایل خواهند بود نه معماریِ اصلیِ دکور.

آشپزخانۀ سبکِ سنتی (Traditional kitchen)

آشپزخانۀ سبکِ سنتی (Traditional kitchen)

بوقلمونِ بریان‌شده در عیدِ شکرگزاری، برش‌های گوشت تنوری در شبِ پیش از کریسمس، و بیسکوییت‌های شکلاتی بعد از مدرسه. فضای آشپزخانۀ سنتی، فضایی‌ست که زندگیِ خانوادگی، مهمانی و تعطیلات را تداعی می‌کند. درهای چوبی یا شیشه‌کاری شدۀ قفسه‌ها، چراغ‌های دست‌ساز یا عتیقه‌نما، و کاشی‌های سفیدِ منعکس‌کنندۀ نور، از اجزای اغلبِ این آشپزخانه‌ها هستند. آشپزخانه‌های سبک سنتی یا کلاسیک، ساده و راحت هستند. در این آشپزخانه‌ها وسایلِ لوکس، ظرافت‌های معمارانه و جزئیاتِ کلاسیک به هم آمیخته می‌شوند تا فضایی زیبا و گرم خلق کنند. در آشپزخانه‌های سبک سنتی اغلب، وسایل به صورت توکار تعبیه می‌شوند تا یکپارچگی و نظم فضا حفظ شود. یکی دیگر از نکات مهم در سبک کلاسیک، استفاده از چراغ‌های متناسب با این سبک است. طبعا لوسترهای مدرن و پلاستیکی با سبک سنتی هماهنگ نیستند. همچنین بهتر است از نورهای متمرکزِ نقطه‌ای هم در نورپردازی استفاده نشود. بهترین انتخاب برای نورپردازی در آشپزخانه‌ای به سبک سنتی، لوسترهای کریستالی هستند که با نورِ یک‌دست و درخشش‌شان، کاملا در متنِ دکوراسیونِ محیط می‌نشینند.

ویژگی‌های سبک دکوراسیون سنتی

• کابینت‌هایی با درهای چوبیِ برجسته (Raised Panel)
• کانتر جزیره‌ای و پر نقش
• سینکِ ظرفشوییِ جلوبند (Apron Front)
• روکشِ مجللِ سنگیِ کانتر از جنس سنگ‌هایی مانند مرمر و کوارتز
• جزئیاتِ معمارانه مانندِ محفظۀ دیواریِ هود، گچ‌بری و سرستون‌های تزیینی

پالت رنگ سبک سنتی

رنگ‌های رایج در آشپزخانۀ سبک سنتی، رنگ‌های روشنی‌ست که حسِ ماندگاری در طول زمان را القا می‌کنند. رنگ سفید برای کابینت‌ها در این سبک، بسیار محبوب است اما این تنها انتخاب پیش روی شما نیست. اگر فضای رنگیِ متفاوتی را می‌پسندید، تونالیته‌های ملایمِ آبی، سبز، بژ و رنگِ قهوه‌ای چوب را هم در نظر داشته باشید.

بخوانید: همه چیز درباره سبک طراحی داخلی کلاسیک

آشپزخانۀ سبکِ معاصر (Contemporary Kitchen)

آشپزخانۀ سبکِ معاصر (Contemporary Kitchen)

آشپزخانۀ سبکِ معاصر، محلِ تلاقیِ کارکرد و فضای خانوادگی‌است، آمیزه‌ای از وسایل جدید و قدیمی، و محیطِ خودمانی و در عین حال، شیک. از آنجا که امروزه «غذا پختن برای دوستان» به «غذا پختن با دوستان» تغییر کرده، آشپزخانۀ معاصر دارای فضای کافی برای حضورِ دوستان و میهمانان است. به این فضا، انواعِ تجهیزاتِ آشپزیِ مدرن را هم اضافه کنید که به آشپزخانه، منظره‌ای کاملا به‌روز می‌دهد.

ویژگی‌های سبک معاصر

• کابینت‌هایی با درهای تخت
• کانترهای آبشاری (Waterfall Countertop) و دوسطحی با طراحیِ متنوعِ جزیره‌ای
• وسایلِ کاملا مدرن و تکنولوژی‌های هوشمندِ آشپزی
• کاشی‌کاری‌های خلاقانه
• نورپردازیِ مهیج
• سینک ظرفشوییِ زیرصفحه‌ای (Undermount) و شیرآلاتِ حداقلی

پالت رنگ سبک معاصر

رنگِ سفید، رنگی بسیار رایج در دکوراسیون معاصر است، اما مسلما این تنها گزینۀ پیش روی شما نیست. رنگ‌ها در آشپزخانۀ معاصر، می‌توانند درخشان و سرزنده یا ملایم و محو باشند. شما می‌توانید دیوارهای سفید را بعنوانِ تخته‌پرشی برای کابینت‌های رنگی یا دیوارپوش‌های چشم‌نواز در نظر بگیرید.رنگِ سفید، رنگی بسیار رایج در دکوراسیون معاصر است، اما مسلما این تنها گزینۀ پیش روی شما نیست. رنگ‌ها در آشپزخانۀ معاصر، می‌توانند درخشان و سرزنده یا ملایم و محو باشند. شما می‌توانید دیوارهای سفید را بعنوانِ تخته‌پرشی برای کابینت‌های رنگی یا دیوارپوش‌های چشم‌نواز در نظر بگیرید.

آشپزخانۀ سبکِ انتقالی (Transitional Kitchen)

آشپزخانۀ سبکِ انتقالی (Transitional Kitchen)

سبک دکوراسیون انتقالی، جایی میانِ دو سبکِ سنتی و معاصر قرار دارد. تلفیقی موفقیت‌آمیز از این دو سبک که عناصرِ کافی از هرکدام را دارد تا موردِ پسندِ هر دو سلیقه قرار گیرد. البته این نکته را هم در نظر داشته باشید که با وجودِ عناصری از هر دو سبک سنتی و معاصر در دکوراسیون انتقالی، این سبک هویتِ مستقل خود را دارد و به طرفِ هیچ‌یک از آن دو، در نمی‌غلطد. سبک انتقالی، امروزه یکی از محبوب‌ترین سبک‌ها در طراحی داخلی آشپزخانه است. در این سبک نوعی حسِ آزادی و آراستگیِ خودمانی وجود دارد که بیننده را به خود جذب می‌کند.

ویژگی‌های سبک انتقالی

• کابینت‌هایی به سبک شِیکر
• سینک ظرفشویی به سبکِ روستایی
• سطحِ روییِ کانتر از جنسِ سنگِ مرمر یا کوارتز
• کاشی‌های سبکِ مترویی
• دیوارپوش‌های سنگی با طرحِ ورقه‌ای
• چراغ‌های آویزی
• استفاده از چوب در عناصری مانندِ کف‌پوش و وسایلِ آشپزخانه
• رنگِ محوی از عناصرِ تزیینی در بخش‌هایی مانندِ سرستون‌ها و قطعاتِ زینتیِ چوبی

پالت رنگ سبک انتقالی

عناصرِ اصلی در رنگِ آشپزخانه‌های انتقالی، رنگ‌های آرامش‌بخشِ خنثا هستند. در این آشپزخانه اگر رنگ‌های گرم یا سردی هم وجود داشته باشد، همیشه بصورتِ ملایم و نامحسوس است. برای ایجادِ چشم‌اندازی زنده‌تر، می‌توانید استفاده از کابینت‌هایی به رنگ سرمه‌ای یا خاکستری را در نظر داشته باشید.

آشپزخانۀ سبکِ روستایی (Transitional Kitchen)

آشپزخانۀ سبکِ روستایی (Transitional Kitchen)

آشپزخانه‌های سبک روستایی فضایی گرم و خوشایند دارند. در ابتدای ورود به این آشپزخانه‌ها، توجه‌تان به جنسِ طبیعی و حالتِ تراش‌نخوردۀ بسیاری از بخش‌ها، مانندِ ستون‌های چوبیِ ناصاف یا سطوحِ سنگیِ طبیعی جلب خواهد شد. با این‌که در نگاهِ اول ممکن است آشپزخانه‌های روستایی، متأثر از دوران‌های گذشته بنظر برسند، اما بسته به طراحیِ شخصیِ شما، کاملا امکانِ متمایل شدن به سبکِ معاصر را دارند. سبکِ دکوراسیونِ روستایی در وهلۀ اول شباهت‌های متعددی با سبکِ خانۀ کشاورزی دارد، اما تفاوتِ اصلیِ این دو سبک در یک نکته نهفته است: سبک روستایی برآمده از دکوراسیونِ خانه‌های طبقۀ ثروتمندِ اروپاست در حالی که سبک خانۀ کشاورزی، بیشتر متأثر از نحوۀ زندگیِ طبقۀ متوسطِ کشاورزِ آمریکاست.

ویژگی‌های سبک روستایی

• سطوحِ سنگیِ بافت‌دار مانند سنگ گرانیت، سنگ لوح (Slate)، قلوه سنگ، تراورتن و سنگ صابون
• سینکِ ظرفشوییِ جلوبند (Apron Front)
• استفاده از چوبِ طبیعی و رنگ‌نخورده در بخش‌های متعددی مانندِ ستون‌ها، کابینت‌ها، میزغذاخوری و کف‌پوش
• درهای کشوییِ ریلی (Barn Doors)
• چراغ‌ها از جنسِ مس، چوبِ احیا شده (Reclaimed Wood) و آهنِ چکش‌کاری شده
• قفسه‌های چوبیِ بدونِ در

پالت رنگ سبک روستایی

رنگ‌های اصلیِ مورد استفاده در این سبکِ دکوراسیون، همان رنگ‌های مواد طبیعی مانندِ چوب و سنگ هستند.

آشپزخانۀ سبکِ ساحلی (Beach Kitchen)

آشپزخانۀ سبکِ ساحلی (Beach Kitchen)

آشپزخانه‌های ساحلی فضایی سبُک، روشن، دلباز و وسیع دارند که کاملا مناسبِ وقت گذراندن با خانواده و دوستان است. این سبک می‌تواند متمایل به سبکِ معاصر یا سبکِ سنتی باشد. در هر حال مهم‌ترین عنصری که باید در طراحی به این سبک در نظر گرفته شود، حال و هوای آرامش‌بخشِ آن است.

ویژگی‌های سبک ساحلی

• لوازم رنگی
• کانترهای سبُک با جنسِ رویۀ کوارتز یا شیشه
• کاشی‌های نقش‌دار
• بافته‌های الیاف طبیعی مانند بافت‌های کنفی و حصیری
• نورپردازی به سبک دریایی (Nautical lighting)
• استفاده از فضاهای واسط بینِ آشپزخانه و محیطِ بیرون

پالت رنگ سبک ساحلی

آشپزخانه‌های سبک ساحلی، رنگ‌های‌شان را از دریا، ماسه‌ها و آسمان الهام می‌گیرند. رنگ سفید برای دیوارها و کابینت‌ها، رنگی رایج است. این رنگ بعنوانِ پس‌زمینه‌ای برای طیفِ رنگ‌های آبی عمل می‌کند. همچنین برای ایجادِ چشم‌اندازی پرطراوت‌تر می‌توانید استفاده از طیف رنگ‌های سبز و سرخِ مرجانی را هم امتحان کنید.

آشپزخانۀ سبکِ مدیترانه‌ای (Mediterranean Kitchen)

آشپزخانۀ سبکِ مدیترانه‌ای (Mediterranean Kitchen)

در سبک دکوراسیون مدیترانه‌ای از مصالح طبیعی مانند چوب، آجر و سنگ استفاده می‌شود تا فضایی خودمانی و بی‌آلایش و در عین حال آراسته و زیبا، الهام گرفته از آفتاب و دریا ایجاد شود. پیش از این در سبکِ کلاسیکِ مدیترانه‌ای، از رنگ‌های گرم و اجزاء ساخته شده از آهن استفاده می‌شد اما در نمونه‌های امروزیِ این سبک، طراحان معمولا از رنگ سفید بیشتر از قبل استفاده می‌کنند تا در فضا تعادلِ رنگی ایجاد شود.

ویژگی‌های سبک مدیترانه‌ای

• چوب‌های تیره‌رنگ مانند چوب درخت گردو
• استفاده از مصالحی مانندِ آجر، سنگ و چوبِ احیا شده که بر آنها ردی محو از زنگار وجود دارد
• کاشی‌های رنگی
• استفاده از قوس و انحنا در طراحیِ جزئیات
• چراغ‌های ساخته شده از آهن، فلزاتِ چکش‌کاری شده و چوبِ احیا شده
• استفاده از الیافِ طبیعی و چرم در وسایل

پالت رنگ سبک مدیترانه‌ای

در این سبک از رنگ‌های درخشان، الهام گرفته از زمینِ آفتاب‌خورده و تلألوی نور بر دریا استفاده می‌شود. رنگ‌هایی مانندِ قرمز مایل به قهوه‌ای، نارنجیِ سوختۀ متمایل به قهوه‌ای و رنگِ سبزآبی. این رنگ‌ها بر روی پس‌زمینۀ رنگِ سفید و رنگِ طبیعیِ چوب، بسیار پرجلوه و چشمگیر می‌شوند.

آشپزخانۀ سبکِ کرفتزمن (Craftsman Kitchen)

آشپزخانۀ سبکِ کرفتزمن (Craftsman Kitchen)

آشپزخانۀ سبکِ کرفتزمن، زیباییِ طبیعیِ چوب همراه با کارِ استادانه بر روی آن را در مرکزِ توجه بیننده قرار می‌دهد تا فضایی دنج و گرم پدید بیاورد. در آشپزخانه‌های این سبک، مواد طبیعی و رنگ‌ها و نقش‌های الهام گرفته از طبیعت به کار می‌روند. در سبکِ کرفتزمن با اصولِ مشخصِ آن، جایی برای آزمون و خطا در مسیرِ گرایش به سبک‌های دیگر، و نیز محلی برای زیبایی‌شناسیِ بیگانه با طبیعت وجود ندارد.

ویژگی‌‎های سبک کرفتزمن

• کابینت‌های دست‌سازِ ساخته شده از چوب بلوط، چوب کاج یا چوب افرا
• چراغ‌های هنرمندانه با نقوشِ هندسیِ محکم
• قفسه‌های متعددِ تعبیه شده در دکور، مانندِ قفسه‌های مخصوص کتاب، محلِ قرار دادن بطری‌های نوشیدنی، و ویترین‌های کابینتی
• مبل‌های راحتی
• کاشی‌های دست‌ساز
• وسایل الهام گرفته از طبیعت مانندِ صنایع دستیِ چوبی و قطعاتِ سفالی

پالت رنگ سبک کرفتزمن

در این سبک از تنالیته‌های قهوه‌ای، سبز، خاکستری، بژ، و رنگ‌های خنثای متمایل به گرم استفاده می‌شود که در هماهنگیِ کامل با رنگِ طبیعیِ چوب هستند.

بخوانید: ۱۰ ایده برای طراحی داخلی نشیمن جذاب

آشپزخانۀ سبکِ صنعتی (Industrial Kitchen)

آشپزخانۀ سبکِ صنعتی (Industrial Kitchen)

سبک صنعتی، سبکی خاص در دکوراسیون داخلی‌ آشپزخانه است که طرفداران خاص خود را دارد. مواد اولیه‌ای که در این نوع طراحی استفاده می شوند، خام و بدون پرداخت هستند. در واقع شما در آشپزخانۀ ساخته شده در این سبک، می‌توانید مصالحی مانند آلومینیوم، آهن، بتن، آجر و غیره را بطور آشکار در دکوراسیون ببینید. علاوه بر آن، تجهیزات سرمایشی و گرمایشی، کابل‌های برق، لوله‌های تأسیسات و موارد مشابه، در آشپزخانۀ سبک صنعتی، کاملا در معرضِ دید بوده، هیچ پوششی برای آنها در نظر گرفته نمی‌شود. سبک دکوراسیونِ صنعتی در حالتِ خالصِ خود، فقط هماهنگ با سلیقه‌های خاص است اما این امکان هم پیشِ روی شما وجود دارد که با وارد کردنِ عناصری متناسب از سایر سبک‌ها، آن را تلطیف کرده و حالتی تلفیقی به آن ببخشید.

ویژگی‌های سبک صنعتی

• استفاده از مواد و مصالح بصورتِ پرداخت نشده
• استفادۀ فراوان از فلزات، بخصوص آلومینیوم در دکور
• پلانِ باز (فضای وسیعِ تفکیک نشده)
• کاشی‌های سفید و بدون نقش
• حداقلِ استفاده از رنگ
• قفسه‌بندی‌های باز

پالت رنگ سبک صنعتی

تونالیته‌های مورد استفاده در سبک صنعتی، بطورِ عمده شاملِ رنگِ سفید، نقره‌ای و رنگ‌های تیره است، اما مواردی مانندِ آجرهای قرمز و کابینت‌های چوبی را نیز می‌توان در این سبک وارد کرد تا به فضا گرمای بیشتری ببخشند.

کلام آخر

طراحی داخلی آشپزخانه، در حقیقت شکل دادن به چشم‌اندازی‌ست که فراتر از آشپزی، در برگیرندۀ بسیاری فعالیت‌های جمعیِ دیگر نیز هست. وجودِ سبک های طراحی آشپزخانه بسیار متنوع، تأیید کنندۀ اهمیتی‌ست که این بخش از خانه در روزگار ما دارد. در این مقاله با هم ۱۰ سبک از این سبک‌ها را بررسی کردیم. شما می‌توانید آزادانه و البته با رعایتِ تناسب و اصولِ زیبایی‌شناختی، از این سبک‌ها الهام بگیرید و آنها را با هم ترکیب کنید تا به دکوراسیونِ هماهنگ با سلیقه‌تان برسید. مشورت گرفتن از متخصصینِ این حرفه هم البته در این مسیر، بسیار راه‌گشاست. امیدواریم خواندنِ این مقاله برای‌تان مفید بوده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *